Soppa är en oumbärlig maträtt i vardagliga menyer.Soppor kan ätas till lunch och middag, och det är inte svårt att förbereda dem.
Receptet på en enkel polsk soppa, som kan tillagas på en halvtimme, berättas av Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning.
Hur man gör polsk soppa
Du kommer att behöva: 600 gram potatis, två lökar, två morötter, en och en halv liter fläskfond, 200 milliliter grädde (25-30%), 300 gram skinka eller korv, salladslök, en tesked vardera av paprika och mejram, 5 vitlöksklyftor, två lagerblad, salt och peppar.
Stek löken lite, tillsätt sedan de tärnade morötterna, sedan potatisen och slutligen skinkan (korven).
Tillsätt de rostade grönsakerna och korven i buljongen, låt sjuda i 20 minuter på medelhög värme, tillsätt salt, kryddor, hackad vitlök och grädde.
Koka på låg värme i 5-7 minuter, tillsätt gröna lökar till den nästan färdiga soppan.
Tidigare berättade experten hur man snabbt lagar hjärtliga courgettefritters.