Vi kan säkert säga att varje hemmafru har sin egen åsikt om inlagda gurkor, så det är skrämmande att föreställa sig hur många recept för detta mellanmål som finns i världen..
Till och med älskare av inlagda och inlagda gurkor försöker sylta en eller två burkar för vintern bara för variation..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur gott och ovanligt det är att sylta gurkor.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skär rena och färska gurkor i tunna skivor.
2.Blanda sedan vegetabilisk olja och vinäger, tillsätt kryddor enligt listan och häll dressingen över de beredda grönsakerna.
3.Låt stå i 10-15 minuter så att grönsakerna släpper saften, blanda och lägg i rena burkar.
4.Lägg preparaten i en kastrull med vatten och sterilisera i 15 minuter efter kokning.
Vi stänger burkarna med lock, vänder på dem och när arbetsstycket har svalnat lägger vi undan det för förvaring på en mörk och sval plats.