HomeUncategorizedFavoriter: hur man gör pasta pilaf - ett ovanligt recept

Favoriter: hur man gör pasta pilaf – ett ovanligt recept

Det är allmänt känt att det är omöjligt att göra pilaf utan ris.

Du kan faktiskt prova att byta ut gryn mot. pasta.

Ja, i så fall får du en rätt som knappast kan kallas en riktig klassisk pilaf.

Det kommer att vara något som liknar flotsky pasta, men med ytterligare ingredienser.

Men om vi tar hänsyn till att rollen som dessa ’ytterligare’ komponenter är produkter som är förknippade med en populär maträtt av orientalisk mat (främst morötter och lök), kan den resulterande maträtten fortfarande konventionellt kallas ’pasta pilaf’.

Ett intressant recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti online-utgåvan inom matlagning, en kock, bagare i den fjärde kategorin.

Hur man lagar pilaf från makaroner

Först måste du hugga en morot, en paprika och en lök.

I en kittel måste du hälla vegetabilisk olja.I samma kittel ska du skicka lökbitarna.

Så snart grönsaken blir gyllene, ska 400 gram nötkött läggas i kitteln.

När köttingrediensen når beredskapspunkten ska den tidigare hackade peppar och morötter läggas till blandningen.

Det är också vettigt att lägga till kryddor (zira, koriander, etc.).д.).

Det finns ytterligare två viktiga ingredienser – tomatpuré (1 msk.L.) och hackad vitlök (3 kryddnejlikor).

Innehållet i kitteln ska hällas med en liter varmt vatten.

När vätskan kokar ska två pastapaket hällas i kitteln.

Skålen ska koka i en täckt behållare i 20 minuter.Värmen bör hållas till ett minimum.

Pastan är klar när den är tillräckligt mjuk.

Det är värt att understryka att pastan kommer att ta upp smakerna från de övriga ingredienserna.Den kommer att bli otroligt god.

Tidigare förklarade vi varför man inte äter bovete i Europa.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna