Det visar sig att man kan göra läckra kotletter utan kött..
Zucchini kan fungera som bas för läckra ’puckar.’.
Det viktigaste är att följa ett visst recept.Och då kommer kocken att få riktig läckerhet.
Hemligheterna med att förbereda läckra zucchinikotletter delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.
Recept på zucchini kotletter
Riv två zucchini.Placera den resulterande massan i en skål, strö den hackade grönsaken med en liten mängd salt (en halv tesked är tillräckligt), blanda innehållet i behållaren väl och ställ det åt sidan i 10 minuter.
Under denna tid kommer du att hinna skära 6 brödskivor i tärningar och mala dem i en mixer.Samma sak måste göras med en lök.
När de 10 minuterna är slut, ta bort överflödig vätska från squashblandningen.Blanda den resulterande basen med tidigare hackat bröd och lök.
Tillsätt 2 råa ägg, 1 msk majonnäs, ett par finhackade vitlöksklyftor, 3 msk ströbröd och 1 msk mjöl i blandningen.
Som ett resultat kommer du att få en bas från vilken du måste bilda flera ’brickor’.Rulla var och en av dem i ströbröd och stek i en stekpanna tills de är gyllene på båda sidor.
De färdiga kotletterna kommer att ha ett otroligt aptitretande utseende och en mycket ljus smak.Dina familjemedlemmar kommer att vara mycket nöjda med denna måltid.Som förresten gästerna.