Färska och fluffiga, muffins är en fantastisk behandling för te eller kaffe.De goda nyheterna kommer att vara att veta att du bokstavligen kan baka dem i en hast..
Detta recept kräver inte mjölk eller andra mejeriprodukter, och även en nybörjare kan klara av uppgiften..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man snabbt bakar cupcakes.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Ta ut smöret från kylen så att det smälter och blanda sedan med äggen tills det är slätt.
2.Tillsätt vegetabilisk olja till den beredda massan och vispa allt med en visp.
3.Tillsätt socker – vanligt och vanilj, bakpulver och vispa tills allt är upplöst.
4.Tillsätt sedan mjöl, blanda degen slät och häll den i formar 2/3 av volymen.
Grädda cupcakes i en ugn förvärmd till 180 grader i 25 minuter.
När du är klar kan du strö bakverken med strösocker.smaklig måltid!