Beredningen som tillagas enligt receptet från denna artikel kommer att underlätta och påskynda beredningen av borsjtj, sallader och andra snacks, där huvudingrediensen är kokta rödbetor..
Hur man förbereder rödbetor för vintern så att du senare inte behöver slösa tid på matlagning, skivning och rivning, berättade laga Yulia Arkhipova, expert på BelNovosti-nätverkets publikation.
För att göra detta behöver du:
Koka först grönsakerna i 20-25 minuter tills de är halvkokta, kyl dem sedan och riv dem.
Om du föredrar hackade rödbetor kan du hacka dem med en kniv.
Efter detta lägger du rotfrukterna i försteriliserade små burkar så kan du börja förbereda marinaden.
För att göra detta måste du hälla vatten i en kastrull, tillsätt salt och citron och låt det koka i en minut.
Häll den varma marinaden över innehållet i burkarna så att vätskan helt täcker betorna.
Allt som återstår är att rulla ihop, vända och slå in ämnen.
Tidigare har vi berättat för dig vad du ska laga med tomater istället för sallad.