Nästa säsong av förberedelser för vintern har redan börjat, så vi har bråttom att dela med dig av ett unikt såsrecept som tillagas enkelt och snabbt, inte mer än 5-7 minuter..
Enligt kocken Yulia Arkhipova, en expert på BelNovosti-nätverkets publikation, kan såsen ätas med bröd eller läggas till soppor, pasta och dumplings.Den är idealisk för kebab, fisk, kyckling och kotletter..
Låt oss gå vidare till ingredienserna.Till såsen behöver du:
Allt som krävs från kocken är att lägga alla beredda produkter i en mixer och använda den för att förvandla dem till en homogen massa.
Koriander och salt bör tillsättas allra sist.
Låt såsen stå en stund, fyll sedan burkarna med den och förvara den i kylen.
Här kan rätten förvaras en vecka utan problem.
Du kan också använda frysbehållare om du behöver bevara såsen till vintern, så att du kan njuta av dess fräscha sommarsmak och arom under den kalla årstiden.
Tidigare har vi berättat för dig vad du inte ska äta bovete med.