Det finns en billig krydda som märkbart förbättrar bovetegröt.
Användningen av denna tillsats i slutet av matlagningen garanterar två positiva resultat samtidigt.’.
För det första blir bovetet mycket mer smakrikt.
För det andra får tillbehöret ett ovanligt och mycket aptitretande utseende.
Den mycket hemliga ingrediensen är. gurkmeja.
Detta trick delades av Yulia Arkhipova, en kock, bagare i den fjärde kategorin, expert på Belnovosti online-utgåva inom matlagning.
Hur man lägger till gurkmeja i bovete
Först bör denna krydda blandas med smält smör.
En matsked av den feta produkten bör ha en liknande volym gurkmeja per matsked.
Den resulterande kombinationen bör läggas till bovetegröt 5 minuter före slutet av tillagningen.
Blanda garneringen väl efter att du har tillsatt krydd-oljeblandningen.
När rätten är färdiglagad ska du inte skynda dig att lägga över den på en tallrik.
Vänta minst en kvart: låt gröten dra i kastrullen under lock.
Med detta knep framhävs maträttens smak mycket bättre.
Bovete kommer att bli otroligt välsmakande.Det kommer att vara ett kulinariskt mästerverk även om det inte finns någon köttkomponent.
Tidigare gourmeter fick höra om en hemlig tillsats som avsevärt förbättrar smaken av borsjtj.