Ingen behöver förklara att en omelett bara anses vara lyckad om den har kunnat resa sig och hålla formen tills den serveras till bordet.
Annars ser anrättningen inte lika tilltalande ut.
Därför delar vår tidnings expertkock Julia Arkhipova med sig av sin hemliga metod för att göra den perfekta puffiga omeletten.
Vad den består av
Denna metod skiljer sig något från den vanliga, men resultatet blir utmärkt.Det första du ska göra är att utföra en ovanlig åtgärd: separera de vita och äggulorna.
Efter det, i en separat skål, introducera äggulorna och saltet, gnugga försiktigt.Slå inte blandningen.Tillsätt mjölken och mjölet enligt receptet och bringa till ett homogent tillstånd.
Men situationen är annorlunda med de vita: du kan säkert piska dem nästan till topparnas tillstånd, som vid beredning av konfektyr.
Kombinera sedan de två ämnena.
Sedan återstår det att steka omeletten under ett stängt lock på låg värme.Omeletten blir otroligt välsmakande och fluffig.