Okroshka är en av sopporna som gläder många..
En sådan rätt kan alltid överraska dig med sin originalitet, eftersom det bara beror på kocken vilka ingredienser han kommer att använda..
Därför kan du alltid göra okroshka ojämförlig, vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, är säker.
Vilka knep kan du tänka på?
En speciell typ av kvass
Inte varje hemmafru riskerar att laga okroshka med kvass, eftersom smaken på drycken verkar olämplig.Dessa är berättigade tvivel, eftersom okroshka tillagas uteslutande med hemlagad kvass.
Dess smak är perfekt för soppa.
Korv
Vi är vana vid att använda korv eller klassisk doktorkorv.Du kan lämna dem som bas, men glöm inte att lägga till några rökta halvfabrikat.
Smaken på soppan blir perfekt.
Arbeta med en båge
En del av löken ska tillsättas hackad, och en del ska ’mosas’ i en mortel så att det gröna släpper saft.Detta kommer att göra okroshka mer smakrik.