Även om kebaben ser så aptitlig ut som möjligt, om den inte är mjuk, kommer ingen att kunna njuta av rätten..
Därför är det värt att ta reda på vilka hemligheter som tillåter kött att smälta i munnen..
Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet, berättade om de knep som erfarna kockar använder.
Vilka hemligheter bör hemmafruar ta del av?
Använd kiwi
Denna frukt är idealisk för att göra även billigt segt kött mjukt, välsmakande och saftigt.En annan fördel med att använda kiwi är att det fungerar snabbt.
Denna marinad tar bara 60 minuter att slutföra uppgiften.
Sojasåsens ’magi’
För att uppnå detta mål behöver du bara använda naturlig sojasås, eftersom det är en fermenterad produkt.
Vid användning av sojasås är exponeringstiden två timmar.Men i det här fallet bör du alltid vara försiktig med salt: det är mycket möjligt att det inte kommer att vara nödvändigt att introducera det.