Många människor ’skäller ut’ snabbnudlar för att de är skadliga, men använder dem fortfarande då och då..
Detta är lätt att förklara: på bara några minuter kan du stilla din hunger med den här köpta maträtten..
Men smaken av sådana nudlar lämnar mycket övrigt att önska.Därför rekommenderar vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova, att förbättra smaken på denna maträtt.
Vilka knep hjälper till med detta?
Svampar
Om du har torkad svamp blir rätten perfekt: bara en bit räcker.Produkten ska krossas i en mortel och läggas till buljongen.
Ost
Denna produkt passar perfekt till alla typer av pasta, så snabbnudlar är inget undantag.
Hård ost är bäst.
Asiatiska såser
Alla såser från detta kök kommer att vara en idealisk dressing för snabbnudlar.Även klassisk sojasås kan ge en touch av originalitet till rätten.
Grön
Denna tillsats kan också anses vara universell: den kan förbättra absolut vilken maträtt som helst.