Många gillar att använda kokt majs både som tillbehör till kött och som ett självständigt mellanmål..
Men du vill i alla fall att produkten ska vara otroligt välsmakande och av hög kvalitet..
I det här fallet måste du komma ihåg några knep, vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, avslöjar hemligheterna.
Vad är de?
Smör
Tack vare denna tillsats kommer majsen att bli otroligt mör, aromatisk och smakrik.Som regel introduceras denna komponent fem minuter före fullständig beredskap.
Samtidigt är det värt att tillsätta salt.
Provensalska örter
Denna hemlighet kommer verkligen att tilltala gourmeter som uppskattar utsökt mat.Majs passar bra till denna uppsättning kryddor.
I det här fallet bör majsen tillagas i ugnen.Provensalska örter är förblandade med raffinerad olivolja och fördelas jämnt över kolvarna.
Att städa eller inte?
Inte alla vet att endast ung och färsk majs kan tillagas direkt i bladen: dessa faktorer är lätta att bestämma visuellt.
Ju äldre kolvarna är, desto mindre rimligt kommer detta beslut att vara.