Ibland lägger vi mycket kraft på att tillaga läckra kotletter, men de blir ändå torra och inte av särskilt hög kvalitet..
Detta kommer att uppröra alla hemmafruar..
Därför rekommenderar vår tidnings expert på matlagningsområdet, kocken Yulia Arkhipova, att vara uppmärksam på de viktigaste knepen med saftiga kotletter.
Vad är de?
Sommarversion med zucchini
Det är ingen hemlighet att ung zucchini är en väldigt saftig produkt.Om du lägger till rivna grönsaker i köttfärsen blir resultatet imponerande.
Zucchini mättar bokstavligen köttet med dess juice.
Olja
Denna metod är perfekt för personer som är nöjda med köttkotletter med en rik smak.Du behöver bara gömma en liten bit smör inuti varje kotlett.
Nivån av saftighet och ömhet hos koteletterna kommer att förvåna någon.
Potatis
Hackad rå potatis kommer inte bara att göra kotletterna så saftiga och välsmakande som möjligt, utan kommer också att rädda dig från behovet av att lägga till kycklingägg.