HomeUncategorizedHur man lagar mjuk lever: här är vad man inte ska göra...

Hur man lagar mjuk lever: här är vad man inte ska göra i de första stadierna av att skapa en maträtt – ett vanligt misstag bland gourmeter

Att laga hård lever är ett allvarligt kulinariskt misslyckande..

Folk gillar inte mat som är svår att tugga, eftersom det är väldigt svårt att njuta av sådana måltider..

Men att laga mjuk och mör lever är en stor framgång.

Många amatörkockar vet att chanserna att få en maträtt med en idealisk konsistens ökar genom att först slå produkten med en hammare.

Dessutom är det lämpligt att blötlägga leverbitar i mjölk.

Men att utföra ovanstående steg garanterar inte att den färdiga maträtten blir mjuk.

När allt kommer omkring är det också viktigt att undvika ett vanligt misstag, betonade Yulia Arkhipova, expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.

Vad man inte ska göra i de första stadierna av tillagning av stekt lever

I början och mitten av värmebehandlingen ska produkten aldrig saltas!

Att tillsätta salt tidigt kan göra att levern helt enkelt stelnar.

Du kan salta en maträtt endast i slutskedet av dess beredning.

Om du inte struntar i denna rekommendation kommer du förmodligen att få en mycket aptitretande och mör rätt.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna