Söt inlagd zucchini kan överraska och tillfredsställa gourmeternas höga krav..
Det är konstigt att ett arbetsstycke med sådana egenskaper förbereds helt enkelt.Det kräver ett minimum av ingredienser.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man picklar söt zucchini.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Även stora zucchini kan användas för denna beredning.De måste skalas och skäras i två halvor, frön tas bort och skärs i skivor eller barer.
2.Vi tar en kastrull med vatten och tillsätter gurkmeja och socker till den, rör sedan om och låt marinaden koka upp.
3.När vattnet kokar, tillsätt den hackade zucchinin och låt innehållet i pannan koka upp igen.
4.Ta bort från värmen, tillsätt vinäger och häll blandningen i sterila burkar.
Vi rullar ihop det, vänder på det och efter att det har svalnat lägger vi burkarna för förvaring på en mörk och sval plats.smaklig måltid!