De första rätterna ska naturligtvis vara flytande, men inte ’tomma.’.
Ingen kommer att gilla den här typen av mat, eftersom det är mer som en buljong med en liten mängd ingredienser..
Situationen kan dock alltid korrigeras, säger kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.
Hur sparar man för tunn soppa?
Quinoa
Om du fortfarande inte har inkluderat detta hälsosamma spannmål i din kost, är det dags att rätta till situationen.Fördelen med komponenten är att den kommer att koka i soppan på bokstavligen tio minuter.
Röda och gula linser
Endast dessa sorter av baljväxter är kända för det faktum att de omedelbart kokar och, med långvarig värmebehandling, får konsistensen av puré.
Linser är också en idealisk mat för att stödja hälsosam näring.
Majsgryn
Denna komponent har en trögflytande konsistens och hjälper även den tunnaste soppan att bli tjockare.I de flesta fall räcker det med en matsked.
Ärtflingor
Detta är en annan smakrik och hälsosam produkt som inte kräver tillagning, men som kan ge en flytande soppa en högkvalitativ konsistens.