Kotletter på restaurang är alltid godare än hemlagade, och allt beror på att de på restauranger inte lägger till bröd och några andra ingredienser i kotlettfärsen.
Vad professionella kockar inte lägger i kotletter, berättar experten från nätverksutgåvan ’Belnovosti’ inom matlagning, kock, bagare i fjärde kategorin Yulia Arkhipova.
Vad läggs inte till kotletter på restauranger
När man gör köttfärskotletter på restauranger tillsätts vanligtvis inte bröd, ägg och lök.Majonnäs används heller aldrig.
Istället för dessa ingredienser används färska grönsaker som vit- eller pekingkål, morötter, zucchini och färska örter.
De gör kotletterna mer saftiga.Du kan också göra kotletterna saftiga med en bit is eller smör.
När kotletterna är formade och rullade ska de få ’vila’ på bordet i 15-20 minuter.
Tidigare berättade experten hur man förbereder en sallad ’Men’s Breakfast’.