HomeVäxterLäckra, saftiga och hjärtliga: hur man lagar lökkotletter - på 90-talet hjälpte...

Läckra, saftiga och hjärtliga: hur man lagar lökkotletter – på 90-talet hjälpte detta recept många människor

På nittiotalet stod många invånare i post-sovjetiska länder inför ekonomiska svårigheter..

Brist på pengar tvingade gourmeter att rikta sin uppmärksamhet mot olika kulinariska knep..

Särskilt populära var recept som gjorde att du kunde göra läckerheter från en uppsättning billiga produkter.

Ett av de mest framträdande exemplen är lökkotletter.

Inget kött behövs för deras beredning.Det räcker att använda lök, ägg, mjöl, salt och peppar.

Ja, dessa prisvärda produkter räcker för att producera ett kulinariskt mästerverk.

Skålen är mycket aptitretande.Därför är den värd att prova även för dem som inte har pengaproblem.

Den intressanta maträtten återkallades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, en kock, en bagare i den fjärde kategorin.

Recept på lökkotletter

Skiva 400 gram lök.Du bör få många små kuber, som ska överföras till en skål.

Salta och peppra innehållet i behållaren, tillsätt ett rått ägg och två matskedar mjöl till lökmassan.

Blanda massan noggrant.Som ett resultat får du lök ’hakan’, från vilken du behöver bilda ’puckar’.

Stek alla resulterande kotletter på båda sidor tills de är gyllene.

Sedan ska lökprodukterna simmas i fem minuter.Elden bör hållas till ett minimum.

Nu är det klart! Du får otroligt saftiga och möra kotletter, som kännetecknas av fyllighet och en behaglig söt smak.

Tidigare fick matintresserade veta varför man inte kan knäcka ett ägg direkt i en stekpanna.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna