För älskare av stekt zucchini, det finns ett intressant recept.Genom att följa den kommer du att få en doftande, saftig och mycket välsmakande produkt..
Låt oss säga direkt – det finns ingen anledning att lägga till såser.Det räcker med att bara ’lägga till’ två enkla produkter..
Receptet delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en fjärdeklassig bagare.
Enligt henne tar inte hela tillagningsprocessen mycket tid.Och det kräver inte mycket ansträngning.
Det tar cirka fem minuter att förbereda och inte mer än tjugo att laga mat.
Här är vad vi behöver: 400 gram zucchini, två stora vitlöksklyftor, 15 gram smör, 3 teskedar vegetabilisk olja och torkade örter (efter smak).
Skär zucchinin i cirklar (tjocklek – cirka 1 cm).Lägg i omgångar (säg tre) i varm vegetabilisk olja (en tesked).
Stek på medelvärme i cirka tre minuter, vänd sedan över på andra sidan och stek i ytterligare 3 minuter.Täck inte pannan med ett lock.
Överför sedan zucchinin till en tallrik, tillsätt salt och, om så önskas, torkade örter eller kryddor.
Sedan förbereder vi nästa satser.Lägg zucchinin ovanpå varandra, tillsätt salt (örter/kryddor).
Efter zucchinin, tillsätt finhackad vitlök och smör i stekpannan, vilket ger en fantastisk smak och arom.Stek i en halv minut.
Tillsätt sedan zucchinin, rör om och koka i ytterligare 30-40 sekunder.
Det är allt.Resultatet är mycket smakrik, saftig och aromatisk zucchini.