Lecho anses vara ett utomjordiskt recept, men mycket älskat av sovjetiska hemmafruar..
Som många andra utländska kulinariska läckerheter har den genomgått vissa förändringar, men det har inte gjort att tillagningen smakar sämre..
Vår tidskrifts expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade hur sovjetiska hemmafruar förberedde lecho för vintern.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Tomaterna måste skäras och passeras genom en köttkvarn, paprikan ska skäras på längden i skivor – du ska få 8 delar.Skär löken i ringar och riv morötterna på ett grovt rivjärn.
2.Koka upp tomatpurén, tillsätt sedan de rivna morötterna och låt koka upp igen.Tillsätt sedan löken, koka upp och tillsätt peppar.
3.Återigen, koka upp och tillsätt kryddorna enligt listan och vegetabilisk olja.
4.Koka upp grönsakerna och låt koka i 5-10 minuter, häll dem sedan i sterila burkar, rulla ihop dem och när de svalnat, ställ undan dem för förvaring.smaklig måltid!