Om du tror att du bara kan laga en läcker paj i ugnen, då har du fel..
Denna typ av aptitretande rätter kan skapas på spisen.
Vi pratar om den mest känsliga bananpajen, vars recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti-nätverkets publikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.
Bananpaj recept
Ta en djup behållare och bryt ett ägg i den.
Tillsätt en nypa salt och 80 gram strösocker där.
Det är också lämpligt att använda en ingrediens som vaniljsocker (1 tsk.l.).
’hantera’ innehållet i behållaren noggrant med en visp.
Tillsätt mjölk (150 ml), mjöl (150 gram), bakpulver (1 tsk) till den resulterande blandningen.l.) och solrosolja (3 msk.l.).
Efter att ha blandat igen får du degen till den framtida pajen.
Därefter måste du förbereda bananerna.Skär två skalade frukter i skivor.
Lägg de resulterande bitarna på botten av en stekpanna, väl smorda med smör.
Häll den tidigare förberedda mjölbasen över bananingrediensen.
Placera kokkärlet på brännaren och sätt på den sista.
Pajen ska kokas på låg värme, täckt, i en halvtimme.
Slutresultatet är en läcker dessert som är mjuk och luftig.
Tidigare fick kulinariska specialister veta hur man korrekt använder läsk när man förbereder pannkakor.