Många gourmeter älskar bara krispiga pickles.
Men hur får man grönsakerna till rätt konsistens?.
Det visar sig att det finns en hemlig ingrediens som säkerställer utseendet av ’krispighet’.
Hemligheten med perfekta pickles delades av Yulia Arkhipova, en expert inom området matlagning, kock och bagare i den fjärde kategorin av Belnovosti online-utgåvan.
Vad man ska lägga i en burk när man betar gurkor
Den enda livräddande tillsatsen är dragon.Ett annat namn för det är dragon.
För att gurkorna ska bli krispiga bör du vid inläggning i en glasbehållare be om ett par eller tre blad av den ovan nämnda växten.
Tack vare denna ingrediens blir grönsakerna inte bara ’krispiga’ utan får också en behaglig smak.
Vad ska man göra om dragon inte är tillgänglig
Naturligtvis har inte alla dacha-odlare tillgång till denna växt.
Oroa dig dock inte om du inte har möjlighet att använda dragon.
När allt kommer omkring finns det två perfekta ersättare.Körsbär och svarta vinbär.
Bladplattorna på dessa trädgårdsgrödor är källor till tanniner, som skyddar pickles från överdriven mjukhet.