HomeUncategorizedOtroligt gott och mört: hur man lagar äggröra - hemligheten till en...

Otroligt gott och mört: hur man lagar äggröra – hemligheten till en perfekt frukost

Vill du inte längre laga vanliga äggröra på morgonen?.

Ingen överraskning: troligen dök den här rätten upp på ditt bord så ofta att du helt enkelt tröttnade på den..

Men ska man helt avstå från äggfrukost?

Självklart inte! Det räcker bara att uppdatera maten – och du kommer till följande slutsats: ’Wow! Och det här är något nytt och ovanligt!”

Det finns en maträtt som kallas ’molnägg’.

Det är ganska enkelt att förbereda, betonar Yulia Arkhipova, en expert på det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock, fjärde klassens bagare.

Äggröra recept

Ta ett kycklingägg och separera försiktigt gulan från vitan.

Noggrannheten är mycket viktig: den gula delen av produkten måste förbli intakt.

Vispa äggvitorna väl tills styva toppar visas.Att utföra denna åtgärd är hemligheten bakom den framtida maträttens otroliga ömhet.

Förbered en bakplåt, lägg pergament på den, täck materialet med ett tunt lager vegetabilisk olja och lägg ut den vispade äggvitan.

Gör ett ’bo’ och placera plåten med allt innehåll i en ugn som är förvärmd till 200 grader.

5 minuter efter början av bakningen, ta bort bakplåten och placera den tidigare separerade äggulan i ’molnet’.Återställ ’strukturen’ till ugnen.

Varaktigheten av den andra delen av bakningen bör vara 3 minuter.

Resultatet blir en mycket vacker maträtt.’Molnet’ kommer att se väldigt gott ut.

Smaken och konsistensen av äggröra kommer inte att göra dig besviken heller.Den behagliga doften, den delikata vita och spridande äggulan kommer att få dig att dra slutsatsen att frukosten är perfekt.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna