Soppa är en integrerad del av en hälsosam mänsklig kost, särskilt på hösten, när kroppen behöver mer varm flytande mat..
Det enda problemet är: att tillaga soppor tar i regel mycket tid: du måste lägga tid på att steka och koka buljongen..
Kocken Yulia Arkhipova, expert på nätverkspublikationen BelNovosti, delade dock med sig av ett enkelt recept på grönsakssoppa som inte kräver förbearbetning av ingredienserna.
Det räcker med att hacka ingredienserna och lägga dem i en kastrull i en viss sekvens, eftersom tillagningstiden för varje produkt är olika.
Så, först, fyll på med de nödvändiga ingredienserna: zucchini, broccoli, morötter, paprika, selleri och persilja.
Skär morötter och zucchini i små cirklar, selleri i halvmåneformar, paprika i medelstora tärningar och dela broccolin i buketter.
Lägg först zucchinin och morötterna i en kastrull fylld med vatten.Koka dem tills de är halvkokta.Efter 10 minuter, tillsätt selleri och peppar, och efter ytterligare 7 minuter, tillsätt broccoli.
Krydda grönsakerna med salt och peppar.Efter 5 minuter tar du bort soppan från värmen.
Den läckra grönsaksrätten är klar – servera den till bordet med persiljablad som dekoration.