Nu har erfarna hemmafruar inte en minuts ledig tid: de är upptagna med säsongsförberedelser..
Gurkor intar en viktig plats i varje familj, eftersom de perfekt kompletterar alla rätter..
Men för att tillagningen ska bli så god som möjligt är det värt att lägga till speciella ingredienser i burken, säger kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.
Vad kan du lägga till burken?
Ek och körsbärsblad
Först och främst är det värt att komma ihåg dessa underbara ingredienser som kommer att göra gurkor otroligt välsmakande.Det är de som hjälper till att upprätthålla kritan.
Detta säkerställs av tanninerna som ingår i kompositionen.För en tre-liters burk är det vanligt att ta en ek och två körsbärsblad.
Vinbär
Denna komponent har blivit en riktig klassiker: vinbär kommer att göra gurkor mycket godare och mer intressanta.Ingrediensen kommer också att ’mjuka upp’ eklövens hårdhet.
Tre blad per burk (3 liter) räcker.
Grön
Om du inte visste vart du skulle skicka dillparaplyer eller övervuxen persilja, borde du hitta en värdig användning för dem genom att skicka dem till en burk med gurkor.
För en tre-liters burk, ta ett paraply och en liten mängd persilja.