Ett annat lechorecept är värt att testa för i vinter.Förutom de vanliga tomaterna och paprikorna behöver du den här gången zucchini..
Rullen är läcker, originell och löser problemet med överskottsskörd..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man förbereder lecho med zucchini.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Det är bäst att använda ung zucchini, som ska skäras i halva ringar eller kuber.
2.Skala paprikan från stjälken och fröna, skär i tunna strimlor, halvringar eller tärningar.
3.Skala tomaterna, passera dem genom en köttkvarn och tillsätt socker, salt och vegetabilisk olja till den färdiga purén.
4.Koka upp purén, koka på låg värme i 20 minuter och tillsätt de förberedda grönsakerna.
5.Koka upp blandningen, koka i ytterligare 15 minuter, tillsätt hackad vitlök, koka, häll i vinäger, ta bort från värmen och häll i steriliserade burkar.
Vi rullar ihop det och när bitarna har svalnat lägger vi undan dem för förvaring.