Ett recept på läcker äppelmos med kondenserad mjölk, som kan förseglas för vintern istället för sylt, vinner popularitet bland hemmafruar.
Ingen behöver berätta eller bevisa vilken glädje denna efterrätt kommer att orsaka hos barn och vuxna..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Var uppmärksam på kvaliteten på ingredienserna.Äpplen är lämpliga för alla sorter och storlekar, men bara färska.Naturlig kondenserad mjölk utan onödiga tillsatser.
2.Äpplen måste tvättas och kärna ur.
3.Lägg dem i en kastrull, tillsätt vatten, låt allt koka upp och koka tills skivorna är mjuka.
4.När det är klart, mal allt med en mixer och tillsätt kondenserad mjölk till purén.
5.Rör om och låt koka i ytterligare 10 minuter, rör om för att undvika att det bränns.Koka upp och häll purén i sterila och torra burkar.
Täck med lock, vänd på och förvara i kylen när den är kall.