Gräddsoppa eller purésoppa görs ofta av pumpa eller tomater.Zucchini kan inte betraktas som ett undantag och kan lika gärna ingå i kosten och serveras som förrätt..
Med tanke på grönsakens kostegenskaper kommer en sådan soppa definitivt inte att få dig att må dåligt..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Fräs den skalade och tärnade löken i en tjockbottnad panna, tillsätt sedan de rivna morötterna och efter ett par minuter, den tärnade potatisen.
2.Tillsätt sedan hackad zucchini i grönsakerna (ta bort frön och skal vid behov).
3.När du är klar, tillsätt buljong eller vatten och låt koka upp, koka sedan grönsakerna tills de är mjuka.
4.Osten, örterna och vitlöken behöver hackas och ett par minuter innan de är klara, tillsätt dem i pannan, tillsätt salt och kryddor, låt sedan koka upp och ta av från värmen.
5.Mal ingredienserna med en mixer, låt soppan koka upp igen och kan serveras med kex, garnerad med örter.smaklig måltid!