HomeUncategorizedVad man ska laga från zucchini: snabbt, enkelt, välsmakande - 3 rätter

Vad man ska laga från zucchini: snabbt, enkelt, välsmakande – 3 rätter

Om du har några zucchini och lite tid, erbjuder vi dig tre enkla och snabba recept som kommer att glädja dig och dina nära och kära..

Redo att överraska alla med dina kulinariska talanger? Då sätter vi igång!

Dessa recept delades av Yulia Arkhipova, en expert på Belnovosti onlinepublikation inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klass.

Zucchini med kycklingfilé

Ingredienser:

1.Filé – 300 g.
2.Zucchini.
3.paprika – 1 st.
4. 50 g tomatpuré.
5. 1 timmel.torkad basilika.
6.Peppar och salt efter smak.

Arbetsförlopp:

Tvätta kycklingfilén, torka torrt och skär i små bitar.Zucchini – tunna skivor, peppar – remsor.

Stek kycklingfilé.Tillsätt zucchinin och låt sjuda i cirka 15 minuter.

Tillsätt tomatpuré och kryddor och låt puttra ytterligare ett par minuter.Tillsätt sedan separat stekt paprika.

Zucchinisylt

Mycket smakrik sylt med citronsmak.

Ingredienser:

1.Skär 1 kg skalad och fröad zucchini i tärningar.
2. 1 kg socker.
3. 2 citroner.

Arbetsförlopp:

Tillsätt socker till den hackade zucchinin och låt stå över natten.

Tillsätt skalade citroner.Koka tills den är klar.

Grönsakskaviar

Ingredienser:

Ett par ung zucchini, en lök, en morot, två tomater, medelstora rödbetor, vitlök, socker och salt efter smak, smaksättning och en halv matsked vinäger.

Arbetsförlopp:

Hacka alla grönsaker och stek i tur och ordning: först lök, sedan allt annat utom tomater.

Efter att grönsakerna har stekts, tillsätt skalade tomater, skär i små bitar, kryddor och sänk värmen.

Sjud grönsakerna i 15 minuter.Överför sedan till en mixer och låt den få önskad konsistens.Det är det, kaviaren är klar.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna