Bröd är en viktig ingrediens i kotletter, men du kan utelämna det om du vill..
Andra komponenter kommer att kunna utföra samma uppgifter som limpan..
Därför rekommenderar vår tidnings expert inom matlagning och matlagning, kocken Yulia Arkhipova, att uppmärksamma alternativa alternativ.
Vad kan du använda istället för bröd?
Zucchini
Nu har zucchinisäsongen börjat så du kan lugnt använda dem istället för bullar.Zucchini kommer att lägga till inte bara saftighet, utan också prakt.
Sådana kotletter lämnar inte efter sig en känsla av tyngd i magen och kommer också att glädja dig med en behaglig smak.
Pumpa
Denna oväntade komponent kommer att göra kotletterna otroligt välsmakande, så det här alternativet är definitivt värt att prova.
Pumpa ger otrolig saftighet och fluffighet.
Ströbröd
Många människor gillar det här alternativet ännu mer än det klassiska: kex gör ett utmärkt jobb med att ta bort överflödig fukt.
Därför blir kotletterna perfekta.