HomeUncategorizedVarför strö levern med socker före stekning: så här blir rätten

Varför strö levern med socker före stekning: så här blir rätten

Det visar sig att hemligheten med att göra den perfekta friterade levern är att tillsätta. strösocker..

Det verkar som att en söt komponent bara kan förstöra rätten..

När det används på rätt sätt gör socker faktiskt levern godare och mjukare.

Yulia Arkhipova, en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om det ovanliga kulinariska tricket.

Hur man använder socker innan man kokar levern

Det hela är väldigt enkelt: innan du lägger levern i stekpannan måste produkten ströas med en liten mängd socker.

Som ett resultat kommer två positiva effekter att uppnås på en gång.

För det första blir maten mjuk.Levern kommer definitivt inte att härda och kommer att bli mycket öm: gourmeter kommer att bli glada.

För det andra kommer smaken på rätten att förbättras.Det händer ofta att levern är bitter.Strösocker döljer bara denna bitterhet.Men tillsatsen hjälper behagliga aromer att avslöja sig.

En viktig punkt: du kan inte överdriva det med socker.När allt kommer omkring är målet för kocken att få stekt lever, och inte någon form av sötma.En nypa strösocker räcker för att mjuka upp levern och befria den från bitterhet.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna