HomeUncategorizedVi kokar eller steker inte kålen för fyllningen: vi förbereder fluffiga pajer...

Vi kokar eller steker inte kålen för fyllningen: vi förbereder fluffiga pajer med kål – de blir väldigt mjuka

Att förbereda mjuka och fluffiga pajer med kål är inte svårt om du kan några nyanser..

Receptet på läckra pajer med kål berättas av Yulia Arkhipova, en expert i nätverkspublikationen Belnovosti inom matlagningsområdet, en kock och en bagare i fjärde klassen.

Hur man lagar pajer med kål

Låt oss börja med fyllningen.Hacka kålen fint, häll kokande vatten i en stor kastrull, täck med lock och låt stå i 5-10 minuter.

Skär löken i fjärdedelar och fräs tills den är genomskinlig.

Vi överför kålen till en sil, låt den svalna lite, krama den ordentligt och överför den till löken.

Tillsätt salt, svartpeppar och en bit smör.Så fort smöret smält, stäng av spisen.Fyllningen är klar, låt den svalna.

Låt oss nu göra testet.Tillsätt 3 gram torr jäst till 500 milliliter varm kefir, blanda och låt stå i några minuter.

Bryt ett ägg i en skål, tillsätt en jämn tesked salt, en matsked socker, 50 milliliter vegetabilisk olja (luktfri), rör om tills det är slätt, tillsätt kefir med jäst.

Tillsätt det siktade mjölet i delar, glöm inte att lägga till en jämn tesked läsk.

I slutet av knådningen, tillsätt en bit smör i delar.Degen ska stå på en varm plats i 30-40 minuter.

Du måste steka pajerna på medelvärme.Om du lagar mat på hög nivå kommer de att brännas och förbli råa inuti.

Tidigare berättade experten hur man lagar zucchinisoppa.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna