HomeUncategorizedVi lagar rödbetor i bara 15 minuter - du behöver inte vänta...

Vi lagar rödbetor i bara 15 minuter – du behöver inte vänta en hel timme: metoden för avancerade hemmafruar

Visste du att rödbetor kan tillagas mycket snabbare än vanligt? Istället för en timme – bara 15 minuter..

Hur man sparar tid – föreslog av experten från onlinepublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova..

Det viktigaste i denna fråga är att inte ta rödbetor som är för stora, du måste välja en medelstor storlek.

Innan du lagar mat, skölj noga med en svamp för att ta bort det översta lagret.Det finns ingen anledning att rengöra den, och färgen kommer inte att förloras mycket.

Kom ihåg: du kan inte skära av svansen, annars kommer all juice att läcka ut i vattnet.

Och du bör inte tillsätta salt, eftersom salt kokar grönsaker längre.

Det är vad vi gör.Ställ först och främst en kastrull med vatten på spisen och låt koka upp.

Sedan skickar vi dit våra rödbetor, så att vattnet helt täcker dem.

Koka på hög värme utan att täcka pannan med lock.

Om du inte är nöjd med lukten som härrör från processen, kan du lägga brödskorpa i pannan.

Efter 15 minuter, doppa betorna i kallt vatten med is – detta kommer att svalna snabbare.Det rekommenderas att förvara det i sådant vatten i 5 till 7 minuter.

Det är faktiskt allt.Efter att ha ’badat’ i kallt vatten kommer rödbetorna att rengöras mycket snabbare.

Erik Andersson
Erik Andersson
Matlagning är min passion och mitt sätt att utforska världen. Genom mina recept vill jag dela med mig av min kärlek till skånska smaker och traditioner, samtidigt som jag experimenterar med nya ingredienser och tekniker. Följ med mig på en kulinarisk resa genom Skåne och upptäck rätter som både överraskar och inspirerar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Så detta omedelbart efter tomater: 5% av sommarborna känner till detta trick

Ett av de bästa sätten att återställa jord efter tomater är att så gröngödsel..Vi berättar vilken gröngödsel du ska plantera efter tomater.Vilken gröngödsel...

Hur man matar pioner just nu: erfarna sommarbor har avslöjat sina hemligheter

Om du har pioner som växer i din dacha, så är det nu ett bra tillfälle att förbereda växterna för vintern.. En av...

Varför gourmeter föredrar att dricka kaffe med kokosmjölk: du kommer att bli förvånad

Många tror att människor som väljer alternativa mjölkalternativ på kaféer helt enkelt vill sticka ut från resten.. Detta är en missuppfattning. Komjölk har...

Vad man ska göra med jorden efter att ha skördat potatis för att bli av med trådmask: pålitliga alternativ

Vissa sommarboende har kämpat mot trådmask i flera år, men detta ger inga resultat.. Andra lyckas besegra skadedjuret på kort tid..Som det visar...

Senaste kommentarerna