Många är övertygade om att det klassiska receptet på bräserad kål varken behöver revideras eller ändras.
Enligt maträttens fans är den bräserade kålen perfekt som den är.
Men i det här fallet kommer du helt enkelt inte att kunna utnyttja rättens fulla potential, anser vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.
Vad du kan lägga till under tillagningsprocessen
Smör
Denna produkt förstör sällan skålen: tvärtom blir maten mer öm, rik och behaglig för smaken.Även för en stor portion kål är det bara nödvändigt att ta ett par smörgåsbitar av smör.
Resultatet blir otroligt tillfredsställande.
Paprikor
Denna komponent gillar inte alla värdinnor att lägga till när de bräserar kål, men det är värt ett försök.Grönsaker kombineras perfekt med varandra.
Om du inte har något emot lite krydda kan du till och med lägga till ett par färska chilipeppar.
Kryddor
Anta inte att kryddor kommer att ’överrösta’ den klassiska smaken i maträtten: tvärtom kommer den att fyllas med nya aromer och smaknyanser.
Var uppmärksam på alla sorters paprika, örter, koriander och malda enbär.
Tidigare berättade vi om orsakerna till att pannkakor rivs under stekning.