Det är inte alla hemmafruar som har den fina konsten att välja rätt kryddor för varje enskild maträtt.
Men detta är definitivt ett område som är värt att bemästra.
Vår tidnings kock och matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, anser att det kan vara en betydande ökning av din skicklighetsnivå.
Vissa människor tror fortfarande att det räcker med att tillsätta salt och örter när man steker potatis.Men detta är inte riktigt sant.Kryddor kan hjälpa dig att förbereda en maträtt på nästa nivå.
Vad passar stekt potatis bra med?
Om du vill att skålen ska bli gyllene, lägg sedan till gurkmeja.Denna krydda kommer att göra skålen vacker och hälsosam.Istället för gurkmeja kan du använda en curryblandning: kryddan har de mest intressanta smakerna
Det är inte alla hemmafruar som har den fina konsten att välja rätt kryddor för varje enskild maträtt.
Men detta är definitivt ett område som är värt att bemästra.
Vår tidnings kock och matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, anser att det kan vara en betydande ökning av din skicklighetsnivå.
Vissa människor tror fortfarande att det räcker med att tillsätta salt och örter när man steker potatis.Men detta är inte riktigt sant.Kryddor kan hjälpa dig att förbereda en maträtt på nästa nivå.
Vad passar stekt potatis bra med?
Om du vill att rätten ska bli gyllene, tillsätt gurkmeja.Denna krydda gör rätten vacker och hälsosam.I stället för gurkmeja kan du använda en curryblandning: den kryddan har de mest intressanta smakerna.
Rosmarin framhäver potatisens smak på ett bra sätt.Lägg bara till en kvist rosmarin i slutet för smakens skull.
Gourmeter rekommenderar att du tillsätter lite torkad basilika: potatisens smak och kvalitet kommer verkligen att förbättras.
För finsmakare av intressanta smakkombinationer rekommenderas paprika, chilipeppar och ingefära: potatisen blir kryddig och ljus.