Vissa människor föredrar att tillaga potatis utan kryddor: de är säkra på att salt räcker.
Ibland är detta verkligen det bästa alternativet, eftersom det gör att du kan njuta av den klassiska smaken av stekt potatis.
Men kryddor kommer ändå inte att vara överflödiga, det är vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, säker på.
Vilka kryddor för stekt potatis du kan vara uppmärksam på
Granulerad vitlök
Om du använder färsk vitlök kan den brännas eller snabbt ge upp sin smak: du kommer inte att känna det i den färdiga maträtten.Men med granulerad vitlök blir rätten alltid perfekt.
Lökpulver
Många människor kanske tycker att detta alternativ skulle vara uppenbart överflödigt, men det är det inte.Lökpulver har också sina egna särdrag när det gäller smak och smak.
Curry
Det är som om den här kryddblandningen uppfanns för att göra rostad potatis perfekt: du får en perfekt balans mellan smak och arom.
Tidigare berättade vi om hur man väljer rätt pollock.