Koteletter som utmärker sig inte bara genom sin ljusa smak utan också genom sin saftighet anses vara idealiska.
Förmodligen är det populäraste sättet att få saftigt köttfärs att tillsätta brödsmulor indränkt i mjölk..
Men en expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock, bagare i den fjärde kategorin, Yulia Arkhipova, erbjuder ett annat sätt att få en kotlettbas med önskad konsistens.
Specialisten anser att bröd bör ersättas. med ströbröd.
Hemligheten med saftiga kotletter
Använd inte våt brödsmula när du förbereder hackade kotletter.
Det är bättre att lägga till brödsmulor: fem matskedar av denna produkt räcker för 800 gram hackat kött.
Naturligtvis, innan du lägger till kexen i malet kött, måste du lägga till mjölk.
Den torra komponenten kommer att svälla ganska snabbt.Resultatet är en idealisk ingrediens för en kotlettbas.
De bildade ’brickorna’ kommer att ha tillräcklig densitet: de kommer definitivt inte att falla isär i pannan.
Samtidigt kommer kotletterna att bli otroligt saftiga.Skålen kommer också att få en lätt och mycket trevlig crunch.