Ska du börja laga ris, bovete eller havregryn?.
Ta först ut ett par tepåsar ur lådan!.
’Vad har te med spannmål att göra?’ – många gourmeter kommer nog att fråga.
En expert inom det kulinariska området för Belnovosti-nätverkets publikation, kock, bagare i den fjärde kategorin, Yulia Arkhipova, svarar: tack vare tepåsar kommer maträtten att bli mycket mer aptitlig.
Låter konstigt? Hur som helst, kasta alla tvivel åt sidan och använd det kulinariska tricket som beskrivs nedan! Du kommer definitivt inte ångra det!
Hur man använder tepåsar när man lagar gröt
Ta en kastrull, häll vatten i den och släng i tepåsar.Det är lämpligt att påsarna innehåller te utan några tillsatser.
Placera disken på spisen och sätt på brännaren.
Har vätskan kokat? Vänta ett par minuter, ta bort påsarna och häll i flingorna.
När den kokas i te kommer produkten att bli otroligt välsmakande och få en vacker färg.
Som ett resultat kommer kocken att få ett kulinariskt mästerverk som ser utsökt ut.